Stage Innovation & Business Development

Favorite Favorite Favorite
Apply

Stage Innovation & Business Development

 • Zaandam
 • Bachelor
 • Business Development & Technical Support
 • Bachelor
 • Albert Heijn Support
 • The Netherlands
Apply Apply
Favorite Favorite Favorite
 • To be courageous
 • To live wholeheartedly
 • To keep growing
 • Een aanpakkersmentaliteit
 • Goede analytische skills
 • Een creatief brein

How you can
make a difference

Op het hoofdkantoor
Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Wat betekent dit voor jou
Ben jij een enthousiaste WO student(e) opzoek naar een stage waar je niet alleen mee mag werken maar ook echt je eigen innovatie projecten leidt? Bekijk dan snel de volgende vacature!

Jouw nieuwe baan en werkplek.
Je kent Albert Heijn waarschijnlijk van je dagelijkse boodschappen, maar wist je dat we steeds meer een technologiebedrijf worden? Met 32 miljoen klanten per week willen we ons continu blijven ontwikkelen om hen zowel in de winkel als online zo gemakkelijk mogelijk boodschappen te laten doen.

Tijdens jouw stage bij AH Labs draait het om het uitvoeren van een innovatieproject van A tot Z. Jij zult hierbij dus verantwoordelijk zijn voor het bedenken, valideren en live zetten van een eigen innovatief concept voor Albert Heijn. Binnen je team, bestaande uit UX-design en software development stagiairs, pak jij de lead als business developer voor het realiseren van +/- 3 pilots.

Innovatie staat centraal in elke pilot
Je stage staat volledig in het teken van innovatie. Door onze samenwerking met Microsoft duik je samen met je team in de nieuwste technologische innovaties, zoals generatieve AI. Neem bijvoorbeeld het project 'Scan je recept': hiermee kun je een foto maken van de ingrediëntenlijst in een kookboek of een screenshot van een recept op Instagram of TikTok, waarna je met slechts een paar klikken alle benodigde ingrediënten in je online winkelmandje bij Albert Heijn hebt. Dit project maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder ChatGPT en Optical Character Recognition (OCR).
 

Tijdens je stage moet je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Bedenken van een nieuw concept (op basis van brainstorms, design-thinking-sessies etc.)
 • Het valideren van nieuwe concepten (klantinterviews, online validatie d.m.v. advertisement)
 • Het uitdenken van pilots met klanten (evt. doen we dit samen met een startup)
 • Zoveel mogelijk kennis op doen over de lean-startup methodiek en agile werken
 • Samenwerking met andere afdelingen (marketing, communicatie, IT)  
   

In deze functie werk je 32-40 per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis.

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team. 
 

Dit bieden we jou.

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden vanaf september 2024. (In overleg is onderzoek doen ook mogelijk ,maximaal 1 dag per week).
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet.
 • Een stagevergoeding (€500 per vier weken) plus reiskostenvergoeding.
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor.
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.
   

Dit breng je mee. 
Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je creativiteit en presentatieskills naar Albert Heijn meebrengt. Ook:
Ben je momenteel bezig met een opleiding op WO niveau (voorkeur Msc), op het gebied van Innovatie, Digital business, Marketing, Communicatie, Entrepreneurship, Strategic product design of Industrieel ontwerpen, Business adminitration, (andere studierichtingen zijn in overleg mogelijk).

Daarnaast ben je:

 • Iemand die leergierig en gedreven is.
 • Een echte doorzetter.
 • Communicatief sterk
 • Het leuk vindt om in een team te werken.
   

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.
Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?   
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op!

.

.

What
matters to us?

Ahold Delhaize is one of the world’s largest food retail groups and a leader in both supermarkets and e-commerce. Together, we help people eat well, save time and live better – it’s how we make a difference. And we do it because we care: for our customers, our people and the world around us.

Be courageous

"I realized how much impact you can truly have as an individual, working for such a huge international company.”

Live wholeheartedly 

“The support this company has always offered means the world to me."

Keep growing

“I feel the freedom to show initiative, propose changes and try new things. Having that freedom gave me wings to fly.”

What our selection
process looks like?

Need help with application or orientation?

Hello, send me a message and I'll be happy to help you

Arienne Hagoort

Talent Acquisition Partner

Apply right away

Apply using the application form

Can't find the best match for you?

Let us help you or you can create a job alert and receive the most recent matching jobs in your inbox.

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia