Stage Finance

Favorite Favorite Favorite
Apply

Stage Finance

 • Zaandam
 • Bachelor
 • Finance
 • Bachelor
 • Etos
 • The Netherlands
Apply Apply
Favorite Favorite Favorite
 • To be courageous
 • To live wholeheartedly
 • To keep growing
 • Een echte teamspeler
 • Een aanpakkersmentaliteit
 • Goede analytische skills

How you can
make a difference

.

Als Stagiair bij het Finance team maak je kennis met de wereld van Etos. Samen met het team sta je opgesteld om financiele processen te optimaliseren. Een mooie plek om Etos te leren kennen en jezelf te ontwikkelen! 

Jouw nieuwe baan en werkplek.
Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan optimalisatie van processen. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het finance team. Hierbij ga je aan de slag gaat met:

 • Verbeteringen uitdenken samen met de business teams.
 • Een concrete aanpassing of vernieuwing helpen implementeren.
 • Samen met collega's de juiste middelen leveren aan de gebruikers zodat een aanpassing succesvol toegepast kan worden.
 • Schakel tussen de business en systemen.


Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos.nl en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Door onze omnichannel-strategie staan we altijd klaar voor onze klanten, waar zij ook zijn. Dát is de impact van Etos op Nederland. Op het hoofdkantoor in Zaandam houden we ons o.a. bezig met nieuwe digitale innovaties, inspirerende marketingcampagnes en denken we na over het vormgeven van de drogist van nu en in de toekomst. Als Stagiaire op de afdeling Business Improvement bij Etos verdiep jij je in één of meerdere onderwerpen die toe zijn aan verbetering waardoor er voor de medewerkers binnen Etos meer tijd overblijft om te besteden aan haar klanten. Je levert een directe bijdrage aan Etos iedere dag een beetje slimmer maken waarbij de klant altijd centraal staat. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het Business Improvement team.

Tijdens je stage draag je bij aan de optimalisatie van processen binnen Etos. Dit doe je door het proces op een end-to-end manier grondig te begrijpen, een verbetervoorstel te ontwikkelen op basis van de knelpunten en samen met het team te werken aan een oplossing. Vervolgens implementeren we deze oplossing in de betrokken afdelingen. Dit kan variëren van het efficiënter maken van werkprocessen tot het implementeren van een geavanceerder datamodel of het aanpassen van een systeem. Hierbij fungeer jij als de schakel tussen technische aanpassingen en de gebruikers. Sommige zaken zul je zelfstandig uitvoeren en bij andere werk je met een projectmanager. De impact van deze aanpassingen op verschillende gebruikersgroepen, zoals Category Managers, marketing of het winkelpersoneel, is van groot belang. Daarom is het essentieel dat niet alleen de processen en het systeem worden verbeterd, maar ook dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Ingedeeld in verschillende projecten is er nog van alles te verbeteren en er is veel mogelijk.

In deze functie werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandaam en deels vanuit huis.

We vinden het belangrijk dat jij bij Etos jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team. 

Dit bieden we jou.

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Etos voor 5/6 maanden.
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet.
 • Een stagevergoeding (€500 per vier weken) plus reiskostenvergoeding. 
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor.
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.


Dit breng je mee.
Met 5.400 collega’s helpen wij de klant om zich goed te voelen, elke dag weer. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je [skill] en [skill] naar Etos meebrengt. Ook:

 • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskunde, Change management, Communicatie wetenschappen of aanverwant.
 • Kennis van Power point/ Excel gebruik
 • Je bent thuis in processen kunnen uittekenen.
 • Ervaring met data interpreteren is een flink pluspunt.


Daarnaast ben je:

 • Iemand die de Engelse taal goed beheerst.
 • Enthousiast
 • Verbaal sterk
 • Makkelijk contact maken
 • Nieuwsgierig
 • Zelfstandig 
 • Analytisch sterk


Elke dag de klant helpen zich goed te voelen.
Elke dag de klant helpen zich goed te voelen. Dat is de missie van Etos. We zijn al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 550 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt. Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos.nl en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?   
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op!

.

What
matters to us?

Ahold Delhaize is one of the world’s largest food retail groups and a leader in both supermarkets and e-commerce. Together, we help people eat well, save time and live better – it’s how we make a difference. And we do it because we care: for our customers, our people and the world around us.

Be courageous

"I realized how much impact you can truly have as an individual, working for such a huge international company.”

Live wholeheartedly 

“The support this company has always offered means the world to me."

Keep growing

“I feel the freedom to show initiative, propose changes and try new things. Having that freedom gave me wings to fly.”

Meet your colleagues

What our selection
process looks like?

1

Application

Share your enthusiasm for Ahold Delhaize or of our great local brands — explain why do you want to work for us and how you can add value. Your goal is to engage the hiring manager and to get them thinking about you as a potential new hire. Give it your all!

2

Job interview(s)

After you have been selected and depending on the role, you will be invited for one or more job interviews. The job interview, which is a two way conversation, will take place online (via Teams) or at the office. You will be informed by the recruiter. This is your moment to shine (but you always do ofcourse)

3

Online Assessment

When both parties would like to continue the conversation you will be invited for an online assessement, also known as pre-employment tests. The purpose of the test is helping hiring manager determine whether a candidate has the skills, work style, knowlegde of personality to succeed in a the role. 

4

Job Offer

We are thrilled to get you onboard and would like to offer you the job. In this phase we start the conversation about the details which comes with the job, such as compensation, benefits and other contract details. 

5

Welcome the Ahold Delhaize family

We do our utmost for you to feel at home, heard and valued and encourage you to be courageous, live wholehearted and keep growing. Therefore, we start the (pre)onboarding process as soon as you accepted the job offer. This process includes a technical and functional onboarding within Ahold Delhaize or our great familiy of local brands. 

Need help with application or orientation?

Hello, send me a message and I'll be happy to help you

Laura Fiumi

Laura Fiumi

Talent Acquisition Partner

Apply right away

Apply using the application form

Can't find the best match for you?

Let us help you or you can create a job alert and receive the most recent matching jobs in your inbox.

United States The Netherlands Belgium Greece Serbia Czech Republic Romania Portugal Indonesia